fredag 21. oktober 2011

Fra Østen til Høsten

Som Idun nevnte har jeg vert på besøk i Østen. Meg og min gode veninne Hilde var innom Thailand, Kamobodsja og Vietnam. Utrolig kjekk tur!

På veien hjem ble vi overraska over hvor fin innflygningen til Stavanger var, klarvær og sol. Er det varmt montro? Det viste seg å være ein god høstdag, med rødskjær i solnedgangen og en litt bitende kulde mot kinna. Utenom høsten som gav oss en vennlig velkommst, ble vi godt mottatt av Hildes familie på flyplassen. Hjemme på Tjetlandet venta far, mor, søster og søskenbarn,  mor diska opp med middag og hjemme kos. Guri det er deilig og komme hjem også!

Etter å ha landa til hverdagen, har dagene gått med til arbeid, trening, venner og familie. Noen gløtt fra sola har gått med til turer og surfing, ellers så har det stormet og vert skikkelig høstvær her på Vestlandet. Gore- Texen har fått testa seg i regnværet, må si at jeg er meget skuffa over min Norrøna dress som lekker som ei sil. Håper på å finne en bedre dress til turen kan du si!

På sponsor fronten har Onkel Roald fiksa oss sponsorpeng fra Bryne Landbruks service. Det kommer godt med, Idun har vert super flink å skaffa oss blant annet telt og GPS. Ting koster mange kronestykker.
Min søster, Else har flyttet til Hankø. Mor, far og jeg skal kjøre opp med flyttelasset neste helg, hun har blitt SPA manager så det ligger kanskje en behandlig på lur når vi kommer opp :D
Etterpå svipper vi innom Oslo og besøker bror Joar, Frk. Stine, søster Gøril og Mr. Ask. Jeg er så heldig å få låne sofaen ut uka, Idun kommer også opp i traktene. Et møte med Bj- Sport og Shape Up står på planen, nå begynner brikkene å falle på plass.

Etter et Oslovisit, blir jeg med Idunski til Gvarv. Tur og gjennmøte med Bø folket. Ah, jeg gleder med svært til min nære fremtid.

Ikke lenge igjen nå, snart 2 månder! Kjenner det kribler i magen jo nermere nyåret vi kommer, Idun jeg gleder meg!

-Line Moms-

2 kommentarer:

 1. Hello Line and Idun!
  Hvordan går det?
  My name is Markus. I am from Germany and right now i am sitting in the middle of a pile of maps and do the plannings for NPL. I plan to start on 04.01. So maybe we will meet somewhere someday.
  Here is a link to my video of 2010, when i met some of the NPL-skiers.

  http://youtu.be/37q28MNoCTw

  Jeg tenker om lage en film også for 2012 og
  ønsker dere mye moro for forberedelsene.
  Hjertlige hilsen.
  Markus

  SvarSlett
 2. Hi Markus.

  Tnx for your message and good luck with your new trip!

  Might see you around in the woods/mountains on the way yes.

  Tschuss!

  Line&Idun

  SvarSlett